Rezultatele căutării tale

Termeni si conditii Imomatik

Imomatik.ro este un portal de imobiliare care oferă servicii de publicitate şi promovare în interiorul reţelei internaţionale (Internet). Portalul este de tip „stand-alone” şi NU APARŢINE nici unei agenţii imobiliare, dezvoltator sau alte entităţi juridice implicate în construirea, dezvoltarea sau intermedierea de proprietăţi imobiliare.

Imomatik – Accesarea şi/sau utilizarea prezentului website înseamnă acceptarea automată a regulilor (termeni şi condiţii) de utilizare cuprinse în conţinutul acestei pagini.

  1. Conversia LEU – EURO este doar informativă şi se face automat la cursul prestabilit de 4,5 lei pentru 1 euro.
  2. Câmpurile care afişează avansurile necesare pentru plata cu credit sunt automatizate şi cuprind suma calculată procentual din pretul de vânzare al proprietăţii. Aceste informaţii au scop exclusiv orientativ pentru a oferi utilizatorilor portalului o experienţă cât mai facilă.
  3. Administratorii website-ului IMOMATIK.ro nu răspund de veridicitatea sau acurateţea ofertelor prezentate în site. Cu toate acestea, încercăm să arbitrăm/verificăm temeinic orice informaţie primită/publicată, astfel încât aceasta să ajungă la dumneavoastră în cea mai veridică formă posibilă.
  4. Administratorii portalului IMOMATIK.ro îşi rezervă dreptul de a modera/elimina orice conţinut (text, foto, video sau de oricare altă natură) care nu aparţine echipei de copywriting a portalului.
  • Caută proprietate

  • Urmareste Imomatik pe Google+