Rezultatele căutării tale

Vila in Primaverii sau Insula Cedar in Vermont?

Publicat de Matei Ionescu pe 17 noiembrie 2016
| 0

Vila in Primaverii sau Insula Cedar in Vermont?

Probabil va ganditi ca intrebarea de mai sus este doar o gluma nesarata, dar nici pe departe nu este asa. Insula Cedar (cu suprafata de 8.4 acri, aproximativ 3,5 ha) a fost scoasa la licitatie cu un pret care incepe de la 850,000 de dolari americani.

In Vermont (stat american cunoscut si sub numele de New England) vara a luat sfarsit oficial si sezonul de ski sta sa inceapa. Intre cele doua anotimpuri se pot distinge mereu peisaje tomnatice rapitoare, iar de curand, o buna oportunitate sa poti cumpara o insula privata.

Insula Cedar este localizata in arhipelagul de nord al Lacului Champlain, si a fost scoasa la licitatie incepand cu mijlocul lunii octombrie. In trecut listata la 1,7 milioane $, proprietatea in suprafata de 8,4 acri (aproximativ 3,5 ha) are acum un pret parca de Black Friday.  Casa de licitatie de lux Concierge Auctions se va ocupa de vanzare. Retineti ca pretul actual de incepere al licitatiei pentru Insula Cedar este concurent cu pretul mediu al unui apartament cu 2 camere in Manhattan (undeva in jur de 1 milion $, asa cum declara agentia imobiliara Miller Samuel & Douglas Elliman, sau cu pretul unei vile nu foarte de lux in cartierul bucurestean Primaverii.

Pe Insula Cedar, cladirea principala este situata pe cel mai inalt punct. Are 5 dormitoare, 2 bai, mai multe seminee, acoperis si pardoseli placate cu lemn de esente scumpe. Afara gasim o terasa-lounge mai mult decat generoasa, care dispune deasemnea de semineu. Alaturi terasei se afla o punte din lemn cu cada cu hidromasaj, un foisor cu vedere la peluza pastorala si un teren de tenis cu zgura rosie. In apropiere, poprietatea dispune si de o locuinta pentru oaspeti (living, dormitor, grup sanitar).

“Este o proprietate aproape unica”, spune presedintele Casei de licitatie Concierge Auctions, Laura Brady. Aceasta nu este prima insula privata vanduta la licitatie prin casa noastra. Insula Innocence (n.r: inocenta, in limba engleza), cea mai mare insula privata din lantul Exuma (Bahamas) a fost deasemenea vanduta prin Concierge Auctions”, continua domna Brady. Totusi aceasta proprietate exotica a fost achizitionata la un cu totul alt pret: 17,8 milioane de dolari, in anul 2014.

Cedar Island se mândrește cu barci de clasă mondială, echipamente pentru caiac și pescuit, si un recif natural de o frumusete rapitoare.

“Cel mai ridicat punct al insulei ofera vedere de 360 de grade asupra Lacului Champlain, cu ape adanci, dar clare ca si cristalul. Mai mult, insula ofera privelisti minunate si catre Muntii Verzi sau Parcul Adirondacks ”, ne spune Kathy O’Brien, de la Four Seasons Sotheby’s International Realty.

In plus, insula are acces foarte facil la uscat. Este de parcurs un drum de doar 5 minute cu barca pana in portul South Hero si putin peste 16 mile pana la Burlington. Kathy O’Brien concluzioneaza: “Este un loc senin unde poti evada cu adevarat. Esti aproape de tot, dar departe de toata galagia”.

Numele actualului proprietar nu a fost facut public, dar se stie ca ar fi vorba despre o familie instarita din Connecticut, care a folosit insula in scopuri recreative in ultimii 10 ani.

Sursa: www.mansionglobal.com

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

  • Caută proprietate

  • Imomatik Media