Rezultatele căutării tale

Apartament 3 camere Militari Chiajna

57.200 €
Auchan Militari, ,
adaugă la favorite
2462
Disponibil

Vanzare apartament 3 camere Militari, Chiajna, complet decomandat, constructie noua.

Orasul Chiajna isi continua dezvoltarea de locuinte calitative la granita cu Bucurestiul, printr-un nou proiect rezidential de cladiri. Noul ansamblu are regim de inaltime Parter + 4 niveluri + Mansarda, iar structura de rezistenta este formata din cadre si diafragme de beton armat. Peretii interiori si exteriori sunt din caramida Porotherm, iar la exterior dispune de termosistem cu polistiren de 10 cm.

Apartament 3 camere se preda finisat la cheie, incluse in pret fiind urmatoarele: gresie, faianta, parchet, zugraveli lavabile. Modelul sau culoarea acestora este la alegerea clientului. Unitatea locativa este mai este dotata cu: prize, intrerupatoare, centrala termica proprie 24 kw, radiatoare, obiecte sanitare Romstal. Pe langa acestea, fiecare apartament va beneficia de cate un loc de parcare, inclus in pret.

Complexul rezidential dispune de toate utilitatile orasului: Apa Nova, GDF Suez, Enel Energie Muntenia. Viitorii locatari vor beneficia de acces in fata complexului la Maxi-Taxi si RATB linia 178 si 138.

Apartament 3 camere Militari Chiajna se vinde direct de la dezvoltator imobiliar, FARA COMISION pentru cumparator. Va asteptam la vizionare!

Punct de reper: Auchan Militari
Diviziune:
Zonă amplasare:
ID proprietate: 810
Preţ: 57.200 €
Suprafaţă: 70 m2
Număr camere: 3
Dormitoare: 2
Grupuri sanitare: 2
An Construcţie: 2016
Loc De Parcare: Da
Centrală termică
Geamuri termopan
Tâmplărie PVC
Radiatoare oţel
Zugrăveli lavabile
Parchet stratificat
Uşă metalică acces
Uşi interioare celulare
Obiecte sanitare
Gresie
Faianţă
Imobil cu lift

Damian Blanc

Consultant imobiliar
0766.621.635
imomatik@gmail.com

Trimite-mi un mesaj

  • Caută proprietate