Rezultatele căutării tale

Ce ar imbunatati femeile in locuinte

Publicat de Alexandru Aurelian pe 2 noiembrie 2016
| 0

Ce ar imbunatati femeile in locuinte si ce ar schimba barbatii

Designul interior (39%), suprafata totala sau impartirea spatiului (38%) si mobilierul (35%) sunt principalele lucruri pe care oamenii din 22 de tari si-ar dori cel mai mult sa le imbunatateasca in propriile locuinte.

Potrivit unui studiu realizat de GfK, la nivel global, femeile opteaza, in special, pentru designul interior, cu 43% care spun ca acesta este unul dintre aspectele pe care ar dori cel mai mult sa il schimbe. Urmatoarele cele mai frecvente alegeri sunt mobilierul (40%), urmate de suprafata si planul casei (39%).

In cazul barbatilor, dimensiunea si planul sau impartirea locuintei reprezinta principalul aspect pe care l-ar imbunatati, 37% alegand acest criteriu. Acesta este urmat de aparatele de uz casnic si designul interior – ambele selectate de 35% dintre barbati.

Mult mai multi barbati decat femei sunt interesati de imbunatatirea echipamentelor dedicate divertismentului la domiciliu lor – trei din zece barbati il aleg, in comparatie cu doar doua din zece femei.

Dorinta de a modifica designul interior al casei lor este cea mai raspandita in Turcia si in Rusia, unde mai mult de jumatate dintre cei chestionati online fac aceasta selectie. Hong Kong, Rusia si Argentina conduc la importanta criteriilor legate de dimensiunea totala si planul casei, in timp ce rusii si turcii vor sa isi inlocuiasca mobilierul. Rusia si China sunt primele doua tari care doresc sa tina cat mai mult pasul cu tehnologia in cazul aparaturii electrocasnice.

 Coreea de Sud, Hong Kong si China inregistreaza cele mai mari procente ale celor care ar imbunatati nivelul general al curateniei din locuintele lor. Hong Kong se pozitioneaza din nou in top, cand vine vorba despre  nevoia de a suplimenta spatiul de depozitare, precum si de necesitatea de a avea o casa mai bine organizata.

In ceea ce priveste spatiul de stocare, urmatoarele tari clasate sunt Mexic si Argentina, iar, la capitolul o mai buna organizare, pozitiile a doua si a treia sunt ocupate de Coreea de Sud si Japonia.

Dorinta de a-si amenaja gradina, curtea sau alte zone in aer liber apare cel mai adesea in Mexic si Australia, in timp ce upgradarea echipamentelor dedicate divertismentului este un criteriu frecvent selectat in China si Mexic.

Olandezii, japonezii, nemtii, francezii si belgienii sunt cei mai fericiti cu amenajarea locuintei lor. Ei au cele mai mari procente din populatie care nu ar dori sa schimbe niciunul dintre aspectele enumerate in studiu.

La noi, 77% dintre romani nu intentioneaza sa aduca imbunatatiri de niciun fel locuintei lor in urmatorul an. Studiul nu urmareste insa gradul de satisfactie al romanilor in legatura cu aspectele din locuinta lor, ci mai degraba disponibilitatea de a investi in perioada urmatoare in amenajari interioare.

Studiul a fost realizat online printre 27.000 de consumatori cu varsta mai mare de 15 ani,  din Argentina, Australia, Belgia, Brazilia, Canada, China, Cehia, Franta, Germania, Hong Kong, Italia, Japonia, Marea Britanie, Mexic, Olanda, Polonia, Rusia, Coreea de Sud, Spania, Suedia, Turcia si SUA. Datele sunt ponderate pentru a reflecta componenta demografica a populatiei online de peste 15 ani din fiecare tara.

Sursa: manager.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

  • Caută proprietate

  • Imomatik Media